Derde Construct werft aan!

Derde Construct werft een Junior Projectvoorbereider Bouwkunde aan!

Vandaag zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een Junior Projectvoorbereider Bouwkunde.

Functieprofiel:

Je zorgt voor de voorbereiding en opvolging van werven. Je maakt een technisch dossier op: opmeting, tekening en meetstaat. Je gaat op zoek naar de passende oplossing in functie van de situatie en de wensen van de klant en maakt de offerte op. Je ondersteunt de projectleider bij de uitvoering; eenvoudige projecten volg je in functie van je competenties en ambitie zelf op. Zowel bij de voorbereiding als bij de opvolging bezoek je regelmatig te werven. 

Verwacht:

Je hebt een master- of bachelordiploma bouwkunde (ingenieur of architectuur) en interesse om te groeien bij een dynamische bouwonderneming. Dankzij jouw opleiding heb je een logisch inzicht en een goeie technische basiskennis. Je kan vlot overweg met Autocad en/of Sketchup en Excel. Een basiskennis Frans is aangewezen. Je denkt oplossingsgericht, hebt oog voor detail en kan zelfstandig werken. Jouw sociale vaardigheden zorgen ervoor dat je zowel met klanten, medewerkers als leveranciers vlot communiceert. 

Aanbod:

Je wordt begeleid zodat je optimaal kan inwerken en doorgroeien. We organiseren permenente vorming. Je kan aan de slag met een vast contract in een boeiende werkomgeving. Op langere termijn kan je doorgroeien naar een meer commerciële of een meer werfgerichte rol, afhankelijk van jouw interesses. We bieden een aantrekkelijk loonpakket, inclusief extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Interesse?

Dan kan u steeds contact met ons opnemen op tel.: 052 42 49 16 of mail sturen naar info@derdeconstruct.be.